dilluns, 29 d’octubre del 2012

SOM Cabrils: "FULL DE RUTA" DE UN GOVERN SENSE EQUIP



La situació del Govern dirigit per Avelina Morales i  format per CIU + PP + NO Adscrita, cada vegada sembla ser més caòtica.

SOM Cabrils, és el "nou full de ruta" d'aquest "Govern sense equip" doncs podem comprovar dia rere dia, que els nostres escrits comencen a fer el seu efecte. 

Estem denunciant amb les nostres publicacions al llarg d'aquests 18 mesos que ja portem de legislatura, la manca de sensibilitat d’aquet Govern, la poca transparència i la molta opacitat que tenen,  el mutisme i mala comunicació, la denegació per costum, i sobre tot, la falta de respecte que han mostrat vers els ciutadans de CABRILS.

És difícil ensenyar a qui no vol aprendre.  

Els nostres articles són crítics, han de ser-ho per definició, però sembla que les mans negres que administren la gestió dels recursos de tots els cabrilencs no entenen què és això de la democràcia, ni la seva forma bàsica de manifestar-se, que és la llibertat d'expressió.

CIU + PP + No adscrita han  impossibilitat amb els seus actes,  el fet que, ja no nosaltres, sinó els ciutadans del poble puguin comentar allò que com a oposició critiquem dels partits que dilapiden els nostres recursos i fan que com a poble, estiguem anant cada dia més, pel mal camí.

Sil·lenciar els comentaris de la gent, és reprimir la llibertat d'expressió, i això és més propi d'una "dictadura que d'una democràcia".

De totes formes, en les darreres setmanes “SOM Cabrils es pot vanagloriar", doncs sembla que finalment el Govern del nostre municipi, immers en un període interminable de caos històric governamental, ha fet cas a la majoria d’indicacions que des de la nostra formació política fem de forma assídua. Però encara els hi queda prestar més atenció i portar-ho a la pràctica.

Com casos concrets tenim les Escoles de Cabrils, que des de fa molt de temps portem denunciant des de SOM Cabrils; temes d’Urbanisme, no es pot circular per  les voreres,  problemes amb les urbanitzacions, obres, aigües, problemes parcs infantils, no senyalitzen passos de vianants ....; vetllem pel descans dels nostres ciutadans, lo que no es pot fer ás agraciar a un i perjudicar a la resta;  vetllem per la igualtat impositiva dels nostres comerciants; vetllem per una bona comunicació i la llibertat d'expressió....... etc.

Amb aquestes actuacions, el Govern un cop més dona la raó a SOM CABRILS.

No tenen ni projecte ni full de ruta, i el que és més trist, ni tan sols tenen un “Equip” per dur a terme totes les polítiques socials, culturals, educatives, econòmiques, urbanístiques, de joves, de gent gran, sanitàries... que mereix el nostre municipi.

Després de 18 mesos de depressió política i social, ja va sent hora que tots els ciutadans prenem notes de qui governa i de com ho fan.

Des de SOM Cabrils continuem treballant per tots vosaltres. 

Marta Garcés / Juan Ramón Sánchez
Regidors Grup Municipal SOM Cabrils