dimarts, 2 d’octubre del 2012

L'EQUIP DE GOVERN DE LA SRA. MORALES (CIU-PP) ENTRA A LA "UCI"

Si els butlletins fins ara editats per part de l'Equip de Govern de l'Ajuntament de Cabrils ens havien deixat "perplexos"amb el seu buit contingut, el d'aquest estiu, ens ha deixat amb la "boca oberta".

Sra. Morales, ens diu que aquests últims mesos han estat una mica convulsos, políticament parlant, però el fet d'anar a buscar alguns altres socis de l'oposició, denota que "no es oro todo lo que reluce", i que dintre del equip de govern actual format per CIU-PP, no hi han convulsions, sino "purs infarts".

Diu que treballa per tots nosaltres (i la resta dels membres del govern, que fan...?) posant al dia les instal.lacions del nostre poble, i preparant nous projectes per acabar d'arranjar la zona esportiva del municipi, i ens cal preguntar: això és per vostè treballar? Són aquestes les grans actuacions de 'actual Equip de Govern?

Sra. Morales, en aquests moments Cabrils té un nombre important de persones a l'atur; més de 300 vivendes en venda, i varis desnonaments (li recordo que l'equip de govern d'aquest ajuntament format per CIU-PP, ha votat en reiterades ocasions en contra de la moció sobre la "Dació de la vivenda", presentada pels grups de l'oposició).

No valdria més la pena treballar per tirar endavant l'àrea de promoció econòmica, donar facilitats als comerciants i a les empreses per a que apostin pel nostre municipi, i axí poder mantindre i crear llocs de treball nous?

Sra. Morales, des de SOM Cabrils, li preguem que quan vostè i el seu equip no hi arribin, demanin suport als demés grups de l'oposició, doncs entenem que tirar endavant un municipi és molt costós i fa falta "molt de treball i esforç", quelcom del que sembla ser que vostès careixen.

Aquesta és una més de les innumerables propostes que des de  SOM Cabrils fem de forma habitual i reiterada tot i el cas omís que fan de totes i cadascuna de les nostres aportacions. Esperem que sigui la darrera vegada que tinguin la osadia de tirar en cara als grups de l'oposició la manca d'iniciativa i propostes. Com deia un gran politòleg: "No hi ha més sord que el que no vol sentir".

Marta Garcés/ Juan Ramon Sánchez
Regidors Grup Municipal SOM Cabrils