dissabte, 13 d’octubre del 2012

DE QUE S'AMAGA L'AVELINA MORALES......?

Hem rebut notícies per part d'alguns membres de la "Casa Gran" i  també difoses per la xarxa, que la Sra. a Morales, se'n va a Madrid.

Segons ens han informat diversos usuaris del "Facebook" que sembla ser que tenen més informació que els Regidors de l'Oposició escollits democràticament..... Cabrils és el poble de tot l'estat espanyol que més recicla, i continuen explicant que la Sra. Morales, rebrà el premi en mans de la Infanta Elena.

Quantes incongruències. La Sra. Avelina Morales, va "recolzar" en anteriors legislatures, una pujada de més del 65% en el rebut de les escombreries, i per el any 2013, la susodicha juntament amb els membres de (CIU+PP+NO ADSCRITA), han aprobat un increment del 2,7%. 

Es indignant que precisament a ella, la Infanta Elena, la feliciti.

El que tindrien que fer, és obligar-la a rebaixar el rebut de les escombreries, com a premi als contribuients de Cabrils, que som els autèntics protagonistes d'una bona recollida selectiva de la brossa.


Anirà la Sra. Avelina Morales (Alcaldia), a rendir pleitesia amb el pin de l'Ajuntament i l'estelada al coll, o ho farà ondejant la bandera española amb honor a les seves socies de govern (PP+NO ADSCRITA)....?

Perquè tant de secretisme Sra. Morales....?

 L'àrea de Comunicació (Sr.Edmon Nadal),  falla més que una "escopeta de fira".

Marta Garcés / Juan Ramón Sánchez
Regoidors Grup Municipal SOM Cabrils