dilluns, 30 de juliol del 2012

UN PREC A L'ALCALDIA

Ja fa més de dos mesos, el dia 23 de maig, que la Sra. Avelina Morales, va cessar al Cap de Policia Local de Cabrils, el Sr. Juan Susin , al.legant falta de confiança directa amb l'alcaldia; i un dia  abans el  22 de maig també vostè, va revocar al Regidor del Grup Municipal VIC, la delegació de totes les competències i nomenaments.

Des de SOM Cabrils, volem agrair a la Sra. Morales, tal i com diu ella, que se l'hagi tret de sobre, i que dit Regidor hagi decidit annar-se'n a l'Oposició. Gràcies.

Però esperem i desitgem que el proper en fer el traspàs, no sigui el "Sr. Edmon Nadal", doncs tant poc respecte i falta d'educació en vers als membres d'aquesta Corporació (tant del Govern com de l'Oposició), podrien destorbar la nostra feina.

Dit això, i veient que el tarannà de la Sra. Avelina Morales i del seu equip no canvia, tornarem a insistir amb la nul.la transparència d'aquest equip de govern (CIU-PP), doncs la opacitat que té en aquest moments, fa que continuament, s'hagi d'emparar amb l'article 44 del ROM (que parla de discrecionalitat), per tal de no donar còpia de la documentació que se li demana, per poder execir els nostres drets i deures com a Regidors, i canviant continuament l'horari per poder revisar dita documentació (ara o poden veure a les 8.... ara a les 8.30...... ara a les 9.... i demà quina serà la hora que ens autoritzarà....?

Com a tall d'exemple de documentació que no ens entreguen còpia:
- Fira d'antiquaris.
- De les hores extraordinàries dels treballadors.
- Del Llibre d'Inspecció de Treball i Seguritat Social.
- De l'informe del assessor i assistent de l'alcaldia, que ve un dia per setmana, quatre hores i amb una remuneració superior als 18.000 €........

Però voldriem recordar-li Sra. Morales, que el Decreto Legislativo 2/2003 de 28 de abril, per el que se aprova el Tex Refos de la Ley Municipal i del Régimen Local de Catalunya, l'article 164.5 que parla del Derecho de informació, diu:......que los miembros de la corporación tienen derecho a obtener copia de la documentación a la cual tienen acceso. Esta copia puede obtenerse en formato papel o bien en el soporte técnico que permita acceder a la información requerida.

Per tant Sra. Avelina, des de SOM Cabrils, "li preguem" que vostè faci la seva feina (en el cas que pugui), però que a la resta de Regidors ens deixi fer la nostra, proporcionant-nos sense impediemtns ni problemes la documentació demanada, i deixis de tant article 44 del ROM, dons per si no en tenia constancia el "Text Refos" està per sobre.

Sra. Morales....., té alguna cosa a amagar.....?

Marta Garcés / Juan Ramón Sánchez
Regidors Grup Municipal SOM Cabrils