dijous, 5 de juliol del 2012

JA HA ARRIBAT L'ESTIU, I SEMBLA SER QUE EL BON TEMPS HO PERMET TOT......

Les discussions assídues i la falta de respecte, han fet que el "full de ruta" de l'Equip de Govern CIU-PP es perdi.

Varen començar el trimestre amb el cessament del Regidor del VIC i del Caporal Sr. Juan Sussin, dos fets molt desafortunats, al-legant falta de confiança. O moltes ganes de fer "decrets" Sra. Morales?

En el Ple del passat dia 31 de maig, CIU-PP van presentar una moció d'urgència per aprovar l'ordenança nº 18 sobre els preus públics de l'Escola Bressol. La tardança en l'enviament de dita moció no va permetre a l'oposicó poder consultar dits expedients per tal de poder debatre una qüestió tant important. Amb la prepotència que ja ens tenen acostumats CIU-PP, es convoca "Ple extraordinari-urgent" a les 8.00 h. matí del dia 7 de juny, quedant palesa una vegada més la incoherència de la Sra. Morales que durant la legislatura anterior va manifestar públicament el seu rebug a aquest fets. 

Quin poc respecte ha mostrat vers als pares i mares de l'escola i veïns que encara treballen i que aquesta hora no poden tenir presencia....!

Pero seguim amb més sorpreses (Informe de la Sindicatura de Comptes 2004/2005). Els Presidents locals de CIU (el gendre) i del PP donant suport incondicional al seu "gran fiasco Avelina Morales", per segona vegada consecutiva.

I per sorpresa de molts, el passat dia 28 de juny, la portaveu del PP (Sra. Mª Carmen Torres),  també va presentar la seva dimissió del Consell d'administració de la Societat Anònima Municipal (Seipro), deixant a la representant de CIU, sola en aquest "Consell".

Quin serà el proper pas del PP......?

Guanyar les eleccions no et fa millor governant, ni una majoria absoluta et fa més eficient. Només hi ha dues maneres de governan; bé o malament. Si ets un inepta, encara que siguis el més votat no milloraràs el teu país. (Parag Kanna)

SOM Cabrils, té una línea molt recta a seguir.

Marta Garcés / Juan Ramón Sánchez
Regidors Grup Municipal SOM Cabrils