diumenge, 14 d’abril de 2013

ELS REGIDORS DE L'OPOSICIÓ DEMANEM L'APLAÇAMENT DEL PROPER "PLE EXTRAORDINARI"

Marta Garcés i Lanciano, portaveu del grup municipal SOM Cabrils, Joan Ramon Sánchez Torres, regidor del grup Municipal SOM Cabrils, Alfred Serrano Mora, portaveu del grup municipal VIC, Xavier Viudez i Cardona, portaveu municipal d'ERC-CxC-AM i Mercè Fernandez Lloret, portaveu del grup municipal d'ICV en representació dels nostres grups municipals.
 
EXPOSEM:

Atès que el regidor del PSC Santi Dorca i Pons va dimitir el 31 de gener de 2013, deixant vacant la seva carta de regidor i per tant la representació dels cabrilencs i cabrilenques que van votar el grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya.
Atès que el ple de l'Avanç del POUM va ser el 21 de juny de 2010 i des del canvi del govern de Cabrils el projecte va restar aturat durant mesos.

Atès que els grups municipals de SOM Cabrils, VIC, ERC i ICV considerem que l'enorme importància de l'únic punt de l'ordre del dia del ple que la alcaldia vol convocar pel proper 18 d'abril de 2013, hauria d'implicar el debat de tots els grups municipals en el ple.
 
DEMANEM:
 
Que sigui postposada la convocatòria del ple fins que s'hagi pogut incorporar el nou regidor del grup municipal del PSC i se li hagi entregat la documentació, l'hagi pogut estudiar i valorar durant un temps prudencial per a poder intervenir al ple, podent donar veu als veïns que representa.
 
La instància ha estat entrada el 14 d'abril de 2013 a les 20:33h a través de l'E-Tram amb número E/000243-2013.

Marta Garcés / Juan Ramón Sánchez
Grup Municipal SOM Cabrils