divendres, 12 d’abril del 2013

EL GOVERN DE CABRILS MALVERSA ELS DINERS DELS CONTRIBUENTS


Una vegada més i com aquell que diu, desprès de quinze dies, l’ajuntament de Cabrils, torna a treure un altre “Butlletí”.  Per comunicar què....?

Les arques del consistori  deuen estar molt plenes, doncs amb poc més de tres mesos l’àrea de comunicació haurà tret tres butlletins al carrer:  febrer, abril i maig, amb un pressupost  aproximat de + - 12.000€.

Els Regidors de l’oposició comptem amb un espai de 1.600 caràcters espais en blanc inclosos per a dir la nostra.

Hem arribat al Pas de l’Equador d’aquesta legislatura, i SOM Cabrils segueix proposant per tal que el nostre municipi no quedi estancat al mig de la desídia.

Des de SOM Cabrils i trobant-nos a l’oposició, hem fet propostes i denúncies de tots tipus per que el dia a dia es pugui funcionar millor, amb una finalitat: que els ciutadans en surtin beneficiats sense importar-nos al color de qui ho porti a terme i vetllant contínuament pel bon funcionament del poble.

SOM Cabrils, ha fet propostes per tal de tenir les escoles en bones condicions i  per  donar el millor servei a les famílies; col·laborem amb els joves de Formació Professional i Ocupacional;  hem proposat eximir de pagar la "plusvàlua" quan es perdi l'habitatge;  Moció sobre la dació en pagament; seguiment de Serveis Socials; remodelació del C/ Mª Teresa;  el  Parc del Mil·lenari;  la Creu de Montcabre (que per cert el mes vinent fa 30 anys) ; seguiment de les urbanitzacions i arrengament de diversos carrers;  propostes de Seguretat; propostes per promoció econòmica,  Restauradors i Botiguers; per una cultura de qualitat; etc....... però també treballem per seguir detectant ,i per tan,t denunciant  l’existència d’ irregularitats en els procediments de contractació; vetllem  pel control del “despilfarro”  dels 9.000.000€ del pressupost d’enguany, i per la barbàrie que es vol dur a terme amb el POUM. A tall d’exemple... aprovar un creixement de més de 1.000 habitatge en els pròxims anys.

Varem ser el segon partit més votat, amb un compromís molt clar: “Treballar per tirar endavant el poble”.

La crisis ens ho posa difícil, però el Govern actual (CiU+PP+no adscrita)  amb las seves males  pràxedes, desídia,  incompetència i poca democràcia.....encara més.

Amb la vostra confiança  aconseguirem tirar endavant..

Marta Garcés / Juan Ramón Sánchez
Regidors  Grup Municipal  SOM Cabrils