dissabte, 29 de setembre del 2012

CIU - PP de CABRILS, APRENENTS DE POLITICS


Des de SOM Cabrils lamentem moltíssim la manca de comunicació d'aquest l'equip de govern (CIU - PP)  envers  tots els membres d'aquesta corporació.

L'àrea de comunicació no funciona (Sr. Edmon Nadal-CIU), però la de protocol, tampoc.

És lamentable, que els membres o part dels membres d'aquest consistori, hàgim d'enterar-nos dels esdeveniments del municipi per cartells col·locats en plafons de les eleccions, o per comentaris de veïns diversos, als quals els agraïm que ens vagin informant.

Però per molt que els hi pesi, perquè així ho demostren de forma reiterada amb la seva actitud desmesurada i presidida per la mala educació, els membres de l'oposició som "Regidors", formem part d'aquest Ajuntament, i  tenen el deure de comunicar-nos els esdeveniments que succeixen en el nostre municipi.

Lamentem profundament també la manca de comunicació envers la resta de ciutadans que no viuen al centre de Cabrils (6.500 persones), doncs tres plafons al mig del poble ens sembla que poc podran arribar als conciutadans i conciutadanes del nostre municipi que viuen a les  urbanitzacions, així com les noticies penjades a la web, que per una banda sembla ser que desepareixen, estan targiversades o no es posen correctament.

Per si això fos poc, des de SOM CABRILS volem denunciar el comportament de cert Regidor de l'Equip de Govern, en aquest cas de CIU (tot i que la gran majoria mereixen un capítol apart), que encara no ha entés a hores d'ara que ser "Regidor" significa rebre totes les felicitacions amb un gran somriure, però a les critiques a demés del somriure, se'ls hi  ha de donar les gràcies i procurar aprendre de elles.

En aquest cas i a tall d'exemple, al "Primer tinent d'alcalde"  d'aquest Ajuntament, el "Sr. Oriol Gil", no li van agradar les crítiques fetes per un ciutadà d'aquest municipi, i va deleitar-nos per un dels mitjans de comunicació mes usuals de les xarxes, el "twiter", amb una gran mostra de la seva "verborrea", doncs no hem sigut capaços de trobar un millor qualificatiu.

Dirigint-se a aquest ciutadà.... i referint-se a la reobertura del Centre Cívic la Fàbrica...

. Si hi veus pegues, fes t'ho mirar....
. No mires mes enllà del teu ramat....
. Si entens en comunicació il.lustra'm, sinó calla....
. La teva desgràcia és que encara has d'aprendre-ho tot...
. Tu pots fer el que el "roti"...

Des de SOM Cabrils,creiem que ja n'hi ha prou.
Aquesta és la talla d'un "aprenent a polític", doncs desprès d'aixó no el podem qualificar d'una altra manera, demostrant a més de ser un maleducat, que té una gran falta de respecte als ciutadans que no pensen com ell.

Sra. Morales, la instem a fi i efecte que requereixi al Sr. Gil per a que públicament es retracti i demani disculpes per les seves contestacions tan poc apropiades i les seves reiterades manques de respecte i educació, a un i a tots els ciutadans que de ben segur no pensem com ell, i la instem a que demani el seu cessament, doncs el "Poble de Cabrils" no es mereix tenir en el consistori un Regidor que ocupa les àrees d'Ensenyament i Joventut amb aquest tarannà tan poc apropiat i que sembla que encara té moltes assignatures pendents, sobretot d'educació, urbanisme i savoir faire.

En el Ple Ordinari del passat dijous dia 27, vàrem poder comprobar un cop més, que la Sra. Morales aplaudeix i dona soport al tarannà del Sr. Gil, fet que ens porta a la conclusió que tot l'Equip de Govern no només comparteix aquestes actuacions, sinó que són les que presideixen el dia a dia del nostre municipi, i això sí que és del tot inacceptable.

Guanyar les eleccions no et fa millor governant, ni una majoria absoluta et fa més eficient. Només hi ha dues maneres de governan; bé o malament. Si ets un inepte, encara que siguis el més votat no milloraràs el teu país. (Parag Kanna)

Marta Garcés / Juan Ramón Sánchez
Regidors Grup Municipal SOM Cabrils