dijous, 7 de juny del 2012

PLE EXTRAORDINARI I URGENT / ESCOLA BRESSOL

En el passat ple de data 31 de maig, l'Equip de Govern (CIU-PP) va presentar, dins del punt de l'ordre del dia, una moció d'urgència per aprovar provisionalment l'ordenança nùmero 18 sobre els preus públics de l'Escola Bressol.

Una circularf rebuda per part de l'alcaldia (Sra. Avelina Morales), ens recordava als Regidors de l'oposició, que l'horari de consulta dels expedients al consistori, és el mateix que el de qualsevol altre ciutadà, es a dir de 08.00 a 14.00 hores, tots els dies laborables.

la tardança de l'enviament de dita moció per correu electrònic (entre les 13.30 i les 14.00 hores del mateix dia) no va permetre als Regidors que no formen part de l'Equip de Govern, poder consultar dits expedients per tal de poder debatre en el ple, una qüestio tant important com aquesta.

Tots els Regidors dels Grups Municipals de l'oposició (SOM Cabrils, VIC, ERC-CxC-AM, PSC i ICV-EUiA), varem manifestar la nostra disconformitat en la urgència d'aquest punt, doncs creiem necessari realitzar un ple extraordinari monogràfic per poder estudiar detingudament i debatre la proposta, i parlar de la situaciò real i actual del servei de l'Escola Bressol.

També varem manifestar que la quantitat econòmica que rebem en aqauest ple extraordinari i d'urgencia els membres de l'oposició, juntament amb la mateixa col.laboració econòmica de cada un dels membres de l'Equip de Govern, es destinin a cobrir alguna necessitat de l'Escola Bressol.   

Finalment i desprès de manifestar reiterades vegades la seva negativa, l'Equip de Govern va accedir.

La Sra. Avelina Morales, tal i com la faculta el ROM, va anunciar la convocatòria del ple extraordinari i d'urge3ncia pel proper dijous dia 7 de juny de 2012, a les 08.00 hores del matí.

Els regidors de l'oposició, varem manifestar la nostra disconformitat per l'hora de la convocatòria, responent la Sra. Morales "que si encara volem escollir l'hora".  

Els Regidors Sr. Viudez i Sr. Dorca, van ebntrar instància al Registre dd'Entrada de la Casa Consistorial a travès del servei E-Tram, per sol.licitar novament canvi d'hora abans de les 09.30 hores del dilluns 4 de juny de 2012. La proposta ha estat desatesa per part de l'alcaldia, i el Sr. Agutzil Municipal feia arribar als domicilis dels Regidors la convocatòria del "Ple extraordinari i urgent" el mateix dia amb hora de sortida del registre a les 10.300 hores.

Davant d'aquest fets, els Regidors que formen part del Grups Municipals (SOM Cabrils, VIC, ERC-CxC-AM, PSC I ICV-EUiA), volem amb aquest acte d'incompareixença al ple d'avui dijous 7 de juny de 2012

MANIFESTAR

El nostre ferm rebuig a la "prepotencia" que a mostrat tenir la Sra. Avelina Morales, juntament amb la resta del membres de l'Equip de Govern (CIU - PP), per l'hora de celebració del referit "Ple".

La nostra reiterada sorpresa per la incoherència d'aquest fet per part de la Sra. Avelina Morales, que durant la legislatura anterior manifestava públicament el seu rebuig a la convocatòria dels plens en horari matinal.

El poc respecte i la poca sensibilitat ver els pares i mares de l'Escola Bressol i veïns de Cabrils, que encara treballen i que a aquesta hora no podran seguir presencialment el ple. 

I els companys tant de l'Equip de Govern com de l'Oposició que treballant per compta pròpia o aliena, i que en l'actual situació de crisi econòmica i dificultat per les empreses, se'ls obliga a no atendre el seu lloc de treball, existint la possibilitat de realitzar el mateix ple, el mateix dia i a la hora habitual, les 20.30 hores.

I per que aixì consti, demanem a la Secretaria Intgerventora del Consistori, que ho reculli a l'acte del "Ple" d'avui dijous 7 de juny de 2012.

Marta Garcés / Juan Ramón Sánchez
Regidors Grup Municipal SOM Cabrils