diumenge, 3 de juny del 2012

CESSAMENT DEL REGIDOR DEL GRUP MUNICIPAL DEL VIC SR. FREDI SERRANO / CESSAMENT DEL CAPORAL SR. JUAN SUSSIN.

Portem un any de legislatura i sembla ser que el tema és més greu del que ens podiem imaginar.

Les discussions assídues, els crits, les males paraules i la falta de respecte, han fet varia el rumb d'aquest Equip de Govern.

Un Equip de Govern, que desprès d'un any, encara no ha sigut capaç de presentar el famós "full de ruta", i sembla ser que de moment no arribarà.

El cessament del Regidor del Grup Municipal del VIC, el Sr. Fredi Serrano, juntament amb el cessament del Caporal Sr. Juan Sussin, han sigut dos fets molt desafortunats en aquest inici de legislatura, i ambdós al.legant "falta de confiança".

Relament és falta de confiança....? o potser és que a la Sra. Avelina Morales, li agrada molt manar per decret.....?

En el diari La Vanguardia, en la contraportada sortia un escrit del Sr. Parag Kanna (geoestrategi de economíes emergents), en el qual feia un manifest que deia: "guanyar les eleccions no et fa millor governant, ni una majoria absoluta et fa més eficient. Només hi ha dues maneres de governar: o bé o malament. Això no depèn del partit que representes. Si ets inepta per governanr, encara que siguis el més votat no milloraràs el teu país".

Aquestes paraules ens hem permès el luxe, d'extrapolar.les al nostre municipi, només esperant que ens facin reflexionar.
Sense full de ruta no saben on van, però tampoc saben on estan, i vist el precedent el futur amb aquesta governància no és molt prometedor.

El ciutadans d'aquest municipi no es mereixen això, sinó, el esforç i la feina de tots el consitori.

Marta Garcés / Juan Ramón Sánchez
Regidors Grup Municipal SOM Cabrils