dilluns, 4 de juny del 2012

EL TARANNÀ "DICTATORIAL" DE L'EQUIP DE GOVERN (CIU - PP) AL CAPDEVANT DE LA SRA. AVELINA MORALES, TORNA A AFLORAR.

Per decret d'alcaldia de data 4 de juny, amb el número 471, ha estat convocada sessió extraordinaria i urgent del Ple de l'Ajuntament, per el proper dijous 7 de juny de 2012, a les 08:00 hores a la Sala de Plens de la Casa Consistorial.

Moció per l'aprovament de la modificació de l'ordenança fiscal nùmero 18, que regula la taxa per la prestació del servei d'escola bressol.

Desprès de la nostra reiterada insistència en el Ple passat de data 31 de maig, de la retirada d'aquest punt, el qual es va presentar  com a moció d'urgència, sense haber estat consensuat, ni tenir la possibilitat de  veure els expedients, l'Equip de Govern, amb un gest de prepotència, el qual ja ens té acostumats a la ciutadania d'aquest municipi, fa un "decretazo".

Una vegada més queda pal·lès el poc respecte i la poca consideració cap als pares de l'Escola Bressol,  doncs a aquestes hores difícilment algú hi podrà assisitr.

Això és transparència.......!!!!

"......guanyar les eleccions no et fa millor governant, ni una majoria absoluta et fa més eficient. Només hi han dues maneres de governar: o bé o malament. Si ets un inepta per governar, encara que siguis el més votat no milloraràs el teu municipi....." Parag Kanna (geoestrategi de economies emergents) 

Marta Garcés / Juan Ramón Sánchez
Regidors Grup Municipal SOM Cabrils