diumenge, 8 d’abril del 2012

ON ESTÁ LA DEMOCRÀCIA I LA TRANSPARÈNCIA DE L'ACTUAL EQUIP DE GOVERN ....?

El passat dijous dia 22, va succeïr a l'Ajuntament de Cabrils un cas inèdit des de la instauració de la DEMOCRÀCIA al nostre País.

Per primera vegada en més de 30 anys, l'alcaldia i el regidor de manteniment i via pública varen prohibir als membres de la "brigada" mantenir una reunió de feina amb els membres del Grup Municipal SOM Cabrils, al.legant la seva no autorització. Però lo més greu, és que a nosaltres (regidors del Grup Municipal SOM Cabrils),  escollits democràticament pels ciutadans del poble, també se'ns prohibeix tenir aquesta reunió, al.legant la seva no autorització.

Que s'amaga darrere d'aquesta prohibició....?

Por....? O no haver sigut capaços de fer les coses ben fetes......?

Lamentem aquesta actuació per part de l'Equip de Govern (CIU i VIC), però des de SOM Cabrils només volem fer la feina ben feta, i com a regidors tenim uns drets i uns deures, i entre aquests deures, està preocupar-nos per la feina i per les persones que forman part d'aquest consistori.

Però lo que més ens preocupa..... a més.... és quin tipus de comentaris se'ls ha fet a aquestes persones que conformen la brigada, per tal de coexionar-los fins el punt de demanar-nos disculpes per no poder tenir aquesta reunió.....

Lamentem profundament, que això pasi aquí a Cabrils, l'any 2012, però un Govern Municipal que s'atreveix a dir que el seu "full de ruta" s'anirà veient amb les seves actuacions, aquesta la deixa molt clara i palesa.

Varem dir-ho un dia, i avui o tornarem a repetir:

Vivim en un "País" democràtic, però el Govern actual del nostre municipi, no sap què significa aquesta "paraula".

Per tant, des de SOM Cabrils, demanem que actuacions com aquestes no tornin a succeïr. Que ells facin la seva feina, però que a nosaltres en deixin fer la nostra.

Marta Garcés / Juan Ramón Sánchez
Regidors Grup Municipal SOM Cabrils