dijous, 19 d’abril del 2012

JA HAN PASSAT 9 MESOS I ESTEM A L'ESPERA QUE CABRILS TORNI A SER DE TOTS. QUÈ PASSA AMB EL NOSTRE POBLE, CAP A ON VA....?

Ja han passat 9 mesos i estem a l'espera que Cabrils torni a ser de tots. Què passa amb el nostre poble...? Cap a on va....?

Es vanaglorien del control del pressupost amb un estalvi en les factures; serà en les que els interessa, perquè en altres, no reparen en despeses. Pretenen fer creure que és un pressupost participatiu, i ara parlen de fer-lo extens al Consell del Poble. No son capaços de consensuar-lo dins del consistori i utilizen la demagògia com a vehicle de transmissió.

Parlant del forment del comerç i la nova pàgina web, que recordem un cop posada en marxa ha estat varies vegades inactiva per el seu mal funcionament. I una vegada mes intenten confondre, el mercat setmanal i l'associació de botigues, ja existien.

El que sí sabem, és que l'Ajuntament ha fet una tala massiva d'arbres que no s'han reposat, fet que col-lissisona frontalment amb la política del municipi que s'ha de reposar sota pena de sanció.

S'abanderen el control i renovació d'ajuts socials, no oblidem que CIU, PP, i VIC, van votar en contra de la moció en pro d'evitar els desnonaments i una vivenda digna.

Diuen reunir-se amb la Generalitat per aconseguir l'edificació de l'IES, quan el que fa falta es treballar de valent per aconseguir-ho.

Doncs bé ciutadans, aquesta és la gran tasca de CIU, PP i VIC durant aquest 9 mesos. No saben on van, pero tampoc saben on estan, i vist el precedent, "el futur amb aquesta governància no és molt prometedor"És a les vostres mans el viratge. 

Nosaltres continuarem treballant per què a les properes eleccions així sigui.

Marta Garcés / Juan Ramón Sánchez
Regidors Grup Municipal SOM Cabrils