dijous, 20 de desembre del 2012

La "CASA GRAN" convida a "vermut".....



El motiu de la present és informar-vos  que el grup municipal SOM Cabrils, no assistirà demà al vermut al qual ha estat convidat amb motiu de la celebració de les festes nadalenques d’aquest consistori.

Partint de la premissa que estem immersos en una situació de greu crisi econòmica que afecta una gran majoria dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya i del nostre municipi, no trobem de rebut que ara es gastin determinades quanties dels propis ciutadans, per a que el consistori faci una celebració particular com aquesta.

Així mateix, volem deixar de nou palès el nostre malestar per la poca, per no dir nul·la, sensibilitat que han mostrat ple rere ple, i actuació rere actuació, en pro de no recolzar una iniciativa dels grups  polítics de l’oposició com és la dació en pagament, que de ben segur, facilitaria un tràmit tan dur com és el perdre la vivenda per alguns dels ciutadans del nostre municipi.

Per tot això, SOM CABRILS no assistirà demà al vermut, sol·licitant que, de cara a noves celebracions, es pensin dues vegades on realment fa falta i s’han d’invertir aquests diners que, recordem, provenen de les butxaques de tots els  cabrilencs i cabrilenques.

SOM CABRILS els desitja unes BONES FESTES  i un PRÒSPER ANY  2013.

Marta Garcés / Juan Ramón Sánchez
Regidors Grup Municipal SOM Cabrils