dissabte, 28 de setembre de 2013

Avelina Morles, manifesta públicament que l'oposició la "TREU DE  POLLAGUERA"

Aquesta i alguna que altre paraula mal sonant.....  són  manifestacions que ha fet  l'Avelina Morales, després del últim ple del mes de setembre.

Amb el seu gran "autoritarisme" pretén  fer callar a l'oposició, oblidant-se contínuament que nosaltres també som representants del poble de Cabrils "escollits democràticamet" .

Diversos veïns ens van fer arribar la seva preocupació del perquè no varem escriure en el "butlletí" passat, i la nostra resposta va ser molt clara : "LA POLÍTICA QUE S'ESTÀ DUENT A TERME NO ENS AGRADA", i varem pensar que deixar l'espai en blanc, faria pensar.

El primer bon dia de cada matí és la "crisis", però la veritable crisis del nostre país són els partits que ens governen i les persones que els representen.

Uns partits que s'omplen la boca de que volen salvar el món, i lo que estant salvant són les seves cadires.

Unes cadires que en el seu moment varen tenir un preu molt alt, però estem veient tots plegats que per una mala praxis, dia rere dia, la vida de moltes persones s'està enfonsant.

Aquest és un clar exemple de lo que està passant amb la política municipal de Cabrils, una política basada amb els interesos particulars de cada un dels que ens representa....., amb mentires,  amb poca transparència, amb poca feina i mal feta, i pagant qualsevol preu per tal d'ocuparar un bon lloc a primera fila, això si, trepitjant a qui faci falta i sobretot envoltant-se amb una "gran bandera", que alguns d'ells fa dos dias no sabia ni que existia, pero lo més greu de tot aiò és la ignorància sobre la paurala  "DEMOCRÀCIA".

Des de SOM Cabrils, lamentem les actuacions dels partits que estan al govern (CIU-PP) o millor dit de les persones que els estant representant en aquest moments, doncs tots plegats aguantaran "carros i carretes" per tal de continuar en el govern.

SOM Cabrils, com sempre...... continuara treballant , continuara proposant i continuara parlant...... 

La DEMOCRÀCIA, no calla les veus, les escolta.


Marta Garcés / Juan Rámon Sánche
Regidors Grup Municipal SOM Cabrils