dijous, 7 de març del 2013

SOM Cabrils AL COSTAT DELS JOVES I DE LA SEVA FORMACIÓ



SOM Cabrils, col·labora amb diverses escoles  que ofereixen la “Formació Professional” i la “Formació Ocupacional” com a sortides per al futur.



La Formació Ocupacional, els Cicles Formatius i la Formació Continuada, ofereixen la possibilitat de desenvolupar pràctiques de perfeccionament en empreses, a través d’un conveni de col·laboració entre l’empresa i el centre de formació; i amb els Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI) fan que desenvolupin i acreditin les competències professionals bàsiques en un ofici, amb la possibilitat de continuar cursant un Cicle Formatiu de Grau Mig i d’obtenir el Graduat en Educació Secundaria.

SOM Cabrils, amb la seva preocupació constant per a la joventut, ha proposat  “2 Becaris” per fer diverses tasques a l’Ajuntament de Cabrils :
 
                         -      1 Auxiliar Administratiu
                         -      1 Auxiliar de Manteniment per la Brigada

Mentre la Cap d’Alcaldia, Avelina Morales (CIU) desestima aquets dos “Becaris”, el Regidor d’Ensenyament, Oriol Gil (CIU), ni se’n ocupa ni se’n preocupa. Se’n va a  fer  la degustació del Caviar d’Esturió a la Val d’Aran


Reunió al amb restauradors de la i la Conselhèra de Torisme 

 
SOM Cabrils, seguirà proposant.

Marta Garcés / Juan Ramón Sánchez
Regidors Grup Municipal SOM Cabrils