dissabte, 23 de juliol del 2011

El passat dia 22 de juliol, va ser publicada l’entrevista a l’alcaldessa de  Cabrils,  en la qual feia un breu balanç del nou Govern, sense perdre l’oportunitat de referir-se a la situació que a data d’avui l’ha portat a ocupar aquest càrrec.
Sembla que la Sra. Morales oblida amb facilitat la realitat dels esdeveniments, i la pregunta del  periodista Sr. Aguilar referent a la “política ficció” se l’ha près molt seriosament.
Com pot ser que una persona, amb el càrrec que ocupa, sigui capaç de tergiversar la realitat als extrems que ella mateixa ha gosat fer? Com pot ser que arribi a manifestar, que la situació no es podia gestionar de cap altre manera perquè “ens van posar pals a les rodes, no ens deixaven treballar i no s’hi podia fer res”? A quin treball es refereix? De quins pals i quines rodes parla?
Hem sento amb el deure com a ex Presidenta de CDC a Cabrils durant l’època a la que la Sra. Morales s’està referint, i com a cap de llista de Convergència, acceptada i votada per unanimitat a l’Assemblea de Militants tal i com refreden, estableixen i marquen els Estatuts, que dita Sra. va ser una imposició per part dels estaments intermitjos de Convergència com el propi Sr. Badia (president comarcal de CDC de Maresme), així com del Sr. Turull i companyia, contradient no només la normativa que teòricament regla els procediments electes, organitzatius i funcionals dins la pròpia CDC, sinó contradient a més a  més la voluntat de la majoria de la militància Convergent a Cabrils.
El motiu de l’escissió a SOM Cabrils , respon a un sentiment comú d’haver-nos sentit ningunejats per determinats personatges de la política activa del nostre país, que han interposat els seus suposats interessos particulars, als de la majoria Convergent i militant d’un municipi, alardejant i utilitzant en les seves sigles una paraula que ells mateixos han trepitjat i a la que li han passat per sobre “democràcia”.
SOM Cabrils, obeeix  a uns principis bàsics d’unió, respecte, col·laboració, treball comú i sobretot, democràcia, factors, tots aquests,  que s’ha demostrat  que ni CIU,  ni la pròpia Sra. Morales, ni respecten, ni obeeixen i pel que sembla, desconeixen.
Marta Garcés / Juan Ramón Sánchez
SOM Cabrils