dijous, 30 de juny del 2011

ACTUACIONS DE SOM Cabrils. PLE DE DATA 29 DE JUNY 2011

1.- Periodicitat de les sessions ordinàries del Ple.
Si lo que realment volem és Transparència i Participació, una bona manera de començar la legislatura seria fent els Plens mensuals, tal i com  havien demanat estant a l'oposició, i que tal i com es va apuntar en el debat de Juventut, les persones del públic poguessin participar "in situ".
4.- Nomenaments de representants de la corporació en òrgans col.legiats.
El dia 11 de Juny en el discurs de presentació varen parlar continuament de Participació..... de Mà estesa... i portem 18 dies,  i el dit és un.... i el fet un altre....
5.- Règim de retribucions i indemnizacions dels regidors.
Per coherència estàvem convençuts  de que  en aquesta legislatura aplicarien la proposta que vostès varen fer en el seu moment  a l'equip de govern anterior, reduïr-se el sou un 15%, degut als greus problemes econòmics en què ens trobàvem i ens trobem.
6.- Donar compte de les resolucions de l'alcaldia sobre la constitució de la Junta de Govern Local, nomenament Tinents d'alcalde i de les delegacions de competències en regidors.
Hi ha 4 àrees, 19 regidories, 8 regidors al govern i 5 a l'oposició. Parlant de Democràcia, de Transparència, de Participació.... de Mà estesa. En l'actual situació "econòmica-política-social i financera en que es troba el nostre País, i amb conseqüencia el nostre Municipi, hagués estat bé comptar amb tots.

Marta Garcés / Juan Ramón Sánchez
SOM Cabrils