divendres, 23 de novembre del 2012

MANCA DE SENSIBILITAT....... O PREPOTÈNCIA DELS QUE NO EN SABEN MÉS.....?


A la sessió ordinària de la Comisissió Informativa que va tenir lloc el passat dijous dia 22 de novembre, una vegada més el govern sense equip del nostre municipi (CIU + PP + NO ADSCRITA), van fer pal·lsa de la seva poca sensibilitat cap a una problemàtica que cada vegada està més a l'ordre del dia, votant en contra de la urgència d'una moció presentada pels membres de la oposició per quarta vegada consecutiva, per tal de prevenir  els desnonaments de la residència habitual.


Davant del drama que estan vivint moltes famílies pendents dels desnonaments, cada vegada són més els ajuntaments que estan aprovant mesures d'oposició contra els desnonaments.

Una trentena de consistoris, entre els que s'hi troben Granollers, Mollès del Vallès, Montmeló, La Roca, Parets, Cardedeu, la Garriga, Montornès, Caldes de Montbui.... etc ..... reclamen a l'Estat, que reguli la dació en pagament, la paral·lització dels desnonaments, i l'accés al lloguer social pels afectats.

Després de que els Jutges insistissin amb la necessitat d'introduir canvis legals per tal d'evitar el drama dels desnonaments, els sindicats dels Mossos d'Esquadra, també han fet pal·lès el  malestar dels agents que tenen que ejecutar "unas sentències que podrien ser  injustes".
  
Els ajunstaments més crítics amb la legislació hipotecària també estan aprovant mesures contra els bancs. 
 
A tall d'exemple en els Vallès Oriental prioritzen la contractació de serveis bancaris a entitas que "suspenguin els desnonaments". 

És manca de sensibilitat o és la prepotència dels que no en saben més .....?(CIU+PP)