dissabte, 19 de novembre del 2011

CADA DIA 21 FAMÍLIES CATALANES PERDEN EL SEU HABITATGE PER NO PODER FER FRONT A LA HIPOTECA

Cada dia 21 famílies catalanes perden el seu habitatge per no poder fer front a la hipoteca.

Un cop més l'actual Equip de Govern (CIU,PP,VIC) ha fet ostentació de la seva manca de sensibilitat i preocupació ver les propostes presentades per les altres forces polítiques del municipi.

SOM Cabrils, va presentr el passt 7 d'octubre una moció per tal de impulsar les mesures necessparies per evitar els desnonaments per motius econòmics i la urgent implantació d'un parc públic de lloger social a Catalunya.

L'actual Equip de Govern (CIU,PP,VIC) "va votar en contra". Àmb aquesta actuació ha deixat palès un cop més que els problemes dels nostres habitans, no conformen el mapa de la seva trajectòria política, i per tant dixen buit de contingut un acord de gran magnitud con el proposat des de SOM Cabrils.

Aquesta és només una petita mostra de la dinàmica de l'actual govern, el qual encara, viu més preocupat per recordar el passat, que per treballar i poder tirar endevant el nostre municipi.

Considerem que ja arribat l'hora de deixar-nos de debats que no aporten res i de tantes notes, i ens centrem en el present i futur de Cabrils.

Des de SOM Cabrils, treballem i continuarem treballant, aportant solucions i donant suport a temes prioritaris per el nostre municipi doncs la nostra máxima ha estat i és el "nostre poble i els nostres conciutadans".

Marta Garcés / Juan Ramón Sánchez
Regidors Grup Muminicipal SOM Cabrils