dissabte, 11 de juny del 2011

Constitució nou ajuntament de Cabrils

Parlament de la nostre cap de llista i regidora, Marta Garcés, en la constitució del nou ajuntament:

Ciutadanes i ciutadans de Cabrils,
Avui en Joan Ramón Sánchez i jo mateixa Marta Garcés, hem comparegut davant vostre, per prendre possessió d'aquest nou càrrec com a Regidors per l'Agrupació d'electors SOM CABRILS, del nostre municipi.
SOM CABRILS, va ser la segona força més votada en les darreres eleccions municipals, i volem aprofitar la ben entesa per agrair-vos de nou a totes i tots els ciutadans que ens vareu encoratjar i donar la vostra confiança, poder continuar sent mereixedors d'aquesta i esforçar-nos cada dia una mica més per tal de poder aconseguir al llarg d'aquesta legislatura el respecte de una gran majoria de ciutadans del nostre poble, fent que la nostra tasca com a regidors a la oposició sigui mereixedora de la vostra confiança i suport en el futur.
També voldríem donar les gràcies a cada una de les 22 persones que formen part de SOM CABRILS, per tot el treball i la il·lusió que han posat amb aquest projecte, i una menció molt especial a les nostres famílies, per el seu suport incondicional.
La nostra màxima ha estat i continua essent creure en CABRILS i en les seves persones, per intentar construir un CABRILS basant-nos en el treball, així com en el consens de tots els grups socials, culturals, empresarials i polítics que conformen el nostre poble.
Són temps difícils per Catalunya i pel nostre municipi.
El teixit empresarial i econòmic no remunta. La massiva destrucció de llocs de treball ha repercutit en moltes famílies de Cabrils, i per això des de SOM CABRILS, cada una de les persones que formen part d'aquesta agrupació, ens comprometem a posar els nostres màxims esforços en intentar que això canviï.
Hem sigut i continuarem essent clars i transparents, i defensarem el nostre projecte per a que en la mesura que estan a la oposició ens sigui possible, es pugui dur a terme.
DEMOCRÀCIA és una paraula que ha resultat "MENYS TINGUDA" maces vagades en els darrers dies a Cabrils.
Esperem que en aquesta legislatura, tant l'equip de govern com la resta de regidors que conformen l'Ajuntament, siguem capaços de fomentar la participació, la democràcia, la transparència, el diàleg i que les rancúnies quedin en el passat. No tindrem el "NO" per sistema.
Només així aconseguirem que el nostre municipi tiri endavant, doncs aquesta ha de ser la màxima prioritat per tots i cadascú de nosaltres.
El canvi que el nostre municipi reclama és d'actituds, de maneres de fer i de valors, i considerem que aquest canvi és el que està a les nostres mans. A les nostres mans com "oposició" però sobretot a las del equip de govern.
Per tot això i des d'aquest moment, insto a totes les forces polítiques de Cabrils per a que es faci efectiva d'una vegada aquesta revolució pacífica, i entre tots, retornem al lloc que es mereix el nostre municipi, per sentir-nos orgullosos de viure-hi, de conviure, de posar arrels i de poder dir ben alt que SOM DE CABRILS.
Gràcies.