divendres, 21 d’octubre del 2011

DIA 27 D'OCTUBRE A LES 9.30 h. MATÍ "PLE EXTRAORDINARI". MOCIÓ PER ADOPTAR LES MESURES NECESSÀRIES PER EVITAR DESNONAMENTS PER MOTIUS ECONÒMICS I LA URGENT IMPLANTACIÓ D'UN PARC PÚBLIC DE LLOGUER SOCIAL.

Un cop més, l'actual Equip de Govern de Cabrils (CIU, PP, VIC)  ha fet ostentació de la seva manca de sensibilitat i preocupació vers les propostes presentades per les altres forces polítiques del municipi, en aquest cas, el Grup Municipal SOM Cabrils al qual representem, posant un ple extraordinari a les 9.30 h. del matí del proper dia 27 d'octubre.

SOM Cabrils, basant-nos en el Reglament Orgànic Municipal (art.95) va sol·licitar un Ple Extraordinari per tal de poder presentar una Moció per adoptar les mesures necessàries per evitar els desnonaments per motius econòmics i la urgent implantació d'un parc públic de lloguer social.

 Aquesta moció, que ha de ser resolta mitjançant la celebració d'un ple, es va fixar inicialment pel dia 24 d'octubre al mati. Vista la trascendencia i importància no només política, sinó també social, de la matèria a tractar, SOM Cabrils va parlar directament amb l'Alcaldesa Sra. Morales, als efectes de poder celebrar els plens ordinaris/extraordinaris a la mateixa hora, es a dir a les 9.00 h. del vespre.

Pel que sembla ser, de nou el Govern a actuat a instancia pròpia, posant un ple d'aquestes magnitutds a una hora on no podrà assistir ningú.

No és preocupant que les persones que a data d'avui continuen conservant la feina, hagin de demanar festa per poder assistir a un ple on es tracten matèries de primera linea social i econòmica, d'importància capital pels nostres conciutadans?

Amb aquesta actuació, l'actual Govern de Cabrils (CIU, PP, VIC) ha deixat palès un cop més que els problemes dels nostres habitants no conformen el mapa de la seva trajectòria política, i per tant, deixen buit de contingut un acord de gran magnitud com el que es proposa des de SOM Cabrils.

Només ens queda dir-vos que hi penseu, i que si podeu assistiu, per que nosaltres amb les nostres actuacions, si que ens preocupem per les persones de Cabrils.

Marta Gárces / Juan Ramón Sánchez
Regidors Grup Municipal SOM Cabrils